José Francos Fotograf
Self Portrait Studio-068-Edit.jpg

Om/Kontakt

Allt Om Mig

 
 

Hej på dig!

Att vara fotograf innebär för mig att med hjälp av min kamera, ljuset, min kreativitet och min aldrig sinande nyfikenhet och drivkraft fånga det sköna och vackra i stunden.  Detta oavsett om det är ett porträtt, en familj eller ett bröllop som står i fokus. Min ambition är alltid att fånga det magiska ögonblicket där bilden säger mer än tusen ord.

Jag föddes i en spansk familj i London 1982, och bodde där till och från tills jag var 30 år gammal. Sedan 2014 lever jag tillsammans med min fru Karin och våra två döttrar, Selma och Leia i Norrköping i Sverige. Att vi lämnade London för Sverige är ett beslut jag aldrig ångrat, jag älskar verkligen livet här!

Jag började fotografera 2009 och startade med att fota den fantastiska arkitekturen i London, och snart var jag fast med min kamera! Med tiden drogs jag allt mer till att fotografera människor och det är fortfarande mina mest intressanta, roliga och spännande fotouppdrag. Jag älskar verkligen att fånga människor, såväl vuxna som barn på bild, i deras vardag eller vid speciella tillfällen. Att fotografera bröllop är en naturlig förlängning av detta.

När jag fotograferar ditt bröllop eller familj är ett av mina mål att du ska kunna koppla av på din stora dag och känna dig helt trygg med mig som din fotograf. Min ambition är att du många år framöver ska minnas hur speciell din dag var, hur roligt du hade och hur fantastisk du såg ut!

Om jag lyckats väcka ditt intresse, så tveka inte att höra av dig.  Låt mig höra allt om dina/era underbara planer och jag lovar att jag kommer bidra till att göra din dag så speciell som den bara kan vara. 

Kontakta Mig

072-387-4042

josefrancosfotograf@gmail.com

 

072-387-4042

josefrancosfotograf@gmail.com