José Francos Fotograf
Kontakt.jpg

Om/Kontakt

Om mig

Född i London av spanska föräldrar, mötte min fru i Italien, flyttade till Sverige, blev fotograf, har två busiga barn, älskar min fru. Det är den korta versionen.

Jag älskar människor. Jag fotograferar människor och vi är vackra. Jag hatar konstlat poserande, att uppmana er att titta in i kameran och se vackra ut. Det finns inget mindre naturligt än "duck face" och jag gör allt jag kan för att fånga äkta människors inneboende skönhet.

Bröllop och familjer är fantastiska. De är fyllda av kärleksfulla människor som ser fantastiska ut och som är inställda på att ha roligt. Hur skulle jag någonsin kunna göra ett dåligt jobb av det!? Jag t.o.m. njuter av att krypa runt på smutsiga golv med barn. Man gör det man måste för att få den perfekta bilden.

Det jag älskar mest är att utmana mig själv att skapa nya bilder hela tiden. Om jag har tagit en bild en gång förut, så måste jag hitta nästa. Jag lovar er, att tillsammans med mig får ni en dag med många skratt och ni kommer att häpna över hur fantastisk er dag blev på bild (ibland t.o.m. bättre än verkligheten!!).

Om du tycker allt det här låter bra, kontakta mig.  Jag vill gärna träffa dig och höra allt om dina spännande planer. 

Namn *
Namn
Vill du anlita mig eller har du en fråga? Skriv några detaljer om vad din förfrågan handlar om.
Datum det handlar om
Datum det handlar om
Mina tre busiga tjejer :D

Mina tre busiga tjejer :D

 

José Francos Fotograf - Abel Beckers Gata 3, Norrköping 60218

Telefonnummer  072-387-4042

Epost address  josefrancosfotograf@gmail.com